Skip to content

Werkwijze

De werkwijze van Bakermans Schoonmaakbedrijf is glashelder: kwaliteit en veiligheid, daar draait het om. Voordat we aan de slag gaan, nemen we eerst uitgebreid de tijd om de situatie en werkzaamheden binnen uw bedrijf door te nemen. Uw specifieke wensen nemen we hier graag in mee. Door zo te werken, kunnen we maatwerk leveren. We brengen vervolgens een advies, (eventuele) risico- inventarisatie en offerte uit, perfect aansluitend bij uw wensen.

Alle gedreven professionals vormen samen ons bedrijf. We vormen een team dat staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Door onze medewerkers voortdurend goed op te leiden en te investeren in de beste machines en materialen, kunnen we de kwaliteit blijven bieden waar we om bekend staan.

Certificering

Bakermans Schoonmaakbedrijf beschikt over zowel een NEN 4400/1 als VCA-certificering. Ook hebben we een Glas en Gevel keurmerk en een SIEV-keurmerk. We hanteren strikte richtlijnen op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veilig werken en milieu. We doen daarin geen concessies.

Eigenaar Huub Bakermans was van 1997 tot 2016 bestuurslid bij de Organisatie Schoonmaak Branche (OSB) voor het onderdeel AWOG (Alles Weten Over Glas). Met andere prominenten uit de schoonmaakbranche en ook met de arbeidsinspectie wordt regelmatig overlegd over het veilig en verantwoord werken op ‘grote hoogte’.

Zo werden vroeger de glazen gewassen…

Zo werken we nu

En zo….

En zo….