Skip to content

Specialistisch onderhoud

Alle incidentele reinigingswerkzaamheden vallen bij ons onder het zogenaamde specialistisch onderhoud. Voorbeelden zijn het reinigen van gevels, de opleveringsschoonmaak van (nieuw)bouwprojecten en het verwijderen van graffiti. Maar ook het reinigen van tapijten, meubels en lamellen en de dieptereiniging van keukens en sanitair. Iedere opdracht vereist zijn eigen techniek en methode. Wij zetten de juiste middelen in voor een stralend resultaat.
Soms is niet alleen de reiniging zelf maar ook het moment en de organisatie van het reinigingswerk een specialistische aangelegenheid. Door onze ervaring en expertise gaan wij met vertrouwen elke klus aan.

Ook het schoonmaken van gevels en ramen op moeilijk bereikbare plaatsen of grote hoogtes vormt voor de specialisten van Bakermans Schoonmaakbedrijf geen enkel probleem. Met onze hoogwerkers en Safe-Sit methode kunnen wij vrijwel elke plek schoonmaken. Door vooraf duidelijk samen met u in kaart te brengen wat uw wensen zijn, kunt u altijd op een maatwerkoplossing rekenen. Specifieke wensen vormen voor ons geen belemmering. Dat betrouwbare kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn, is iets wat wij u daarbij graag bewijzen.