Skip to content

Materieel: WeedPLUS, Hoogwerkers en Hogedrukreinigers

Als eerste schoonmaakbedrijf in Nederland heeft Bakermans Schoonmaakbedrijf geïnvesteerd in de Hybride oplossing die Ruthmann biedt voor hoogwerkers uit de TB-serie, telescoop hoogwerkers op voertuigen in de 3,5t klasse. Bakermans heeft gekozen voor de TB270 PRO met een werkhoogte van 27 meter en een maximaal bereik van 18,1 meter opgebouwd op een Mercedes-Benz Sprinter. Het lithium-ion accupakket heeft een capaciteit van 5,2 kWh en kan geladen worden via een reguliere 230V aansluiting. Voor Bakermans is deze investering inmiddels de vijfde Ruthmann hoogwerker. Deze Ruthmann TB270 PRO Hybride zal eind 2020 geleverd gaan worden.

Sinds 1 januari 2016 is het verboden om onkruid te bestrijden met bestrijdingsmiddelen waarom wij gebruik maken van het innovatieve systeem WeedPLUS. 

Met WeedPLUS wordt door middel van oververhitting van het onkruidplantje zónder gebruik van bestrijdingsmiddelen op 100% milieuvriendelijke wijze onkruid bestreden. Met een druk van 400 Bar stoom van 150 graden Celsius wordt onkruid snel en probleemloos zonder chemicaliën verwijderd.