Dit is hoe Bakermans Schoonmaakonderhoud zijn diensten graag aan u presenteert. Service, klantgerichtheid en kwaliteit: vanzelfsprekende voorwaarden waarbij dit ervaren en regionale bedrijf zich sinds 1989 duidelijk onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven.

Middelen, materialen en mensen vormen de belangrijkste bouwstenen van onze solide organisatie. Bakermans Schoonmaakonderhoud staat garant voor een topkwaliteit in schoonmaken tegen zeer gunstige tarieven.

Onze Mensen

Met behulp van onze zorgvuldig geselecteerde medewerkers wordt schoon dus weer gewoon! Allen zijn vakkundig opgeleid en gediplomeerd. Zij worden ter plaatse consequent en nauwlettend aangestuurd. Voor elke opdracht selecteert Bakermans Schoonmaakonderhoud specifieke medewerkers. Uiteraard uitsluitend vakbekwaam en ervaren personeel.

Onze Middelen

Schoonmaken gaat niet zonder geschikte schoonmaakproducten. Wij hebben bewust gekozen om gebruik te maken van milieuvriendelijke producten die ruimschoots voldoen aan de geldende milieueisen. Een optimaal schoonmaakresultaat en een stuk verantwoord ondernemen is bij Bakermans Schoonmaakonderhoud dus prima te combineren.

Onze Materialen

Bakermans Schoonmaakonderhoud bedient zich van de modernste apparatuur. Ook hierbij streven wij ernaar zo milieuvriendelijk te werk te gaan. En vanzelfsprekend volgens strikte veiligheidsvoorschriften. Veiligheid is geen last; het is onze zorg bij al onze projecten. Schoon wordt gewoon: maar het moet wel veilig gebeuren!

Waar ziet u ons aan het werk?

Overal! Dagelijks zijn wij verantwoordelijk voor de schoonmaak van scholen, woningbouwcorporaties, kantoren, warenhuizen, restaurants, musea, gemeentehuizen, ziekenhuizen, fabrieken en garages.

Schoon wordt weer gewoon! Ook bij u?