GLASBEWASSING

Bakermans Schoonmaakbedrijf is een flexibele No Nonsens onderneming met kennis van zaken. Wij hebben ons in de afgelopen 22 jaar kunnen ontplooien tot een van de meest toonaangevende glazenwasserbedrijven uit de region. Dit hebben wij mede bereikt door altijd klantgericht te handelen.

Waarom de term No Nonsens? Omdat wij kwaliteit leveren en onze afspraken nakomen.

Onze glazenwasserij bestaat uit een enthousiast team van 20 ervaren en opgeleide glazenwassers die uitsluitend werken met professioneel materiaal. Het kader is in het bezit van het diploma S.V.S. Hoge Kader Schoonmaak en Civiele Dienstverlening.

We Investeren continu in opleidingen voor onze medewerkers en in de beste machines en materialen. Uniformiteit in onze werkkleding en het wagenpark draagt bij aan een professionele uitstraling.

Innovatief zijn we ook. Toen in 1996 een nieuwe wet op het gebied van gevelonderhoud werd geïntroduceerd, waren we een van de eersten die overgingen tot de aanschaf van een hoogwerker.

Inmiddels beschikken we over een uitgebreide "hoogwerkervloot", die voor alle doeleinden ingezet kan worden.

Werkwijze

De werkwijze van Bakermans Schoonmaakbedrijf is glashelder: kwaliteit en veiligheid, daar draait het om. Voordat we aan de slag gaan, nemen we eerst uitgebreid de tijd om de situatie en werkzaamheden binnen uw bedrijf op te nemen. Daarna brengen we een advies, (eventuele) risico-inventarisatie en offerte uit.

Risico inventarisatie & Evaluatie

Glazenwassen en gevelreiniging moet worden uitgevoerd in overeenstemming. Of een gebouw voldoet aan de arbo catalogus, veilig werken opp hoogte moet blijken uit de verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).

Er kan onder voorwaarden met een verbeterde Niet Permanente Hangladder of Safe-Sit Methode worden gewerkt. Voor uitvoering van bovengenoemde werkmethoden dient de glazenwasser in het bezit te zijn van het diploma werkmethoden in uitzonderringssituaties. Het is niet toegestaan een gebouw te bewassen, zolang de voorgeschreven voorzieningen en middelen ontbreken of niet op de juiste wijze worden gebruikt.

Van opdrachtnemer en opdrachtgever wordt verwacht dat zij in redelijkheid en goed overleg tekortkomingen oplossen. Bakermans Schoonmaakbedrijf zorgt voor deze oplossingen.

Certificering

Bakermans Schoonmaakbedrijf beschikt naast het VCA Certificaat ook over het OSB keurmerk Glas & Gevel. Dit keurmerk is in het leven geroepen door de branche organisatie OSB. Het keurmerk betekent dat wij meedenken met opdrachtgevers en waarschuwen voor bepaalde risico's op het gebied van veligheid. Er komt meer kijken bij dan enkel schone ramen en gevels. Het bewaken van het gehele bedrijfsproces en voortdurende kwaliteitsbeheersing vormen de basis van een betrouwbare dienstverlening.